beach bag portmonnäer

se ovan: j. crew bondens marknad med $45

genom elle!jag såg någon som har den sötaste kläder på flygplatsen för inte så länge sedan.du vet de där stora halm beach påsar, som du brukar bara se vid poolen eller vid stranden?- hon hade ihop det med en klänning och använde det som hennes väska i dag ingen strand i sikte, och jag trodde att det var så stilig.det v abercrombie kids ar stort nog att hon hade säkert hennes laptop i det, och att hon bara hade den med en tunn klänning och en hatt.det fick abercrombie kids mig att känna som om hon flög till en fantastisk utväg flykt, och det omedelbart gjorde mig avundsjuk på att jag inte var på väg till en fantastisk ta semester med henne!

du brukar bara se dem som be abercrombie kids ach väskor, och jag hade inte ansåg att de skulle göra stora pengar eller ens skolan en bärkasse.så jag gjorde en mental anteckning om at abercrombie kids t jag själv och som kommer att göra det en dag i vår och sommar. ”det var den sötaste kläder och jag trodde påsen val var perfekt till våren och sommaren.denna typ av stil verkligen får dig att känna att du är på en beacheven om du är i mitten av en flygplats.