beach väska för kanonisk 70d

jag vet inte hur en crumpler väska skulle bidra till att skydda mot stranden, mer än någon annan vanlig väska.du kan titta in lite vatten – resistenta former av väskor, men även med dem när du tar bort kameran ur väskan och sätta tillbaka det du är sannolikt att sand i den.nyckeln är att städa väskan och allt när du kommer tillbaka till ditt rum.

för att skydda kameran medan du använder den, kolla in några disponibla regn ärmar.op / tech gör dem på 3 dol abercrombie kids lar styck, så du kan använda dem en gång, och kasta ut dem.

det är en strand.du behöver inte en speciell påse abercrombie kids .byt inte linser med sand som blåser.jag tror att nån väska skulle göra.du vill inte åka runt på stranden om eller kommer det att bli stulen.

om du har ett 70d och en extra li abercrombie kids ns då allt k abercrombie kids ommer att fungera.besluta om ni vill ha en budbärare väska, en ryggsäck, eller bara för att köpa lite ärmar och påsar för kameran och extra lins.

om du ska vara med på fartyg och i vissa våta miljöer och fundera på att dyka drybag.du behöver någon slags ärm / stoppning sätta kameran i.