beach väskor sekretariat bytet

colm o ‘donoghue lager ökade ännu mer på lördag kväll när partnerskap skatt beach till seger i sekretariatet insats abercrombie kids erna på arlington park.

efter att ha varit en del av möbler på ballydoyle under en viss tid, stora rider ofta har undsluppit honom i det förflutna.

men med aidan o ‘brien väljer att inte använda en stabil jockey och med ryan moore, gå till man för stor händelse, skadade, o’ donoghue har kommit in för fler och fler möjligheter.

efter att skatten på stranden till seger i irish derby. han har hållit rida och var alltid perfekt läge att slå alain de royer dupré är ziyarid av hals.

”jag ville ha den bästa möjliga positionen,” sa o ‘donoghue abercrombie kids .

jag var inte säker på om det också kommer att vara mycket snabbt i de ras, så jag skulle ha varit glad för att få igång mig.men jag kände att takten var konsekvent, jag trodde christophe (lemaire) gav en perfekt takt.

”han kom tillbaka från frankrike och villkor var perfekt i dag.jag tror att han går på vad som helst.

”trots att han kanske inte går så bra som vi trodde att han skulle i grand prix de paris, han kom ut ur tävlingen i perfekt form.aidan var helt förvirrad av det, och det är självklart att sevilla hade tagit ett steg framåt från hans springa i irish derby och är nu en stark favorit för st leger.och han (skatt på stranden) var i bra form så du skickade honom.

”jag är glad, jag är i en bra position.jag rider till bra människor som ger m abercrombie kids ig alla dessa risker.och jag vill ha dem och utnyttja dem lik abercrombie kids a bra som jag kan.

”ziyarid är en bra häst i sin egen rätt.de trodde att han var en pacemaker när han vann förra gången, men han är en bra häst i sin egen rätt.

”jag trodde att jag hade det (blir) faktiskt innan vi gick.jag är upp – och – – och han var bort hans öron – – och jag försökte blåser upp honom igen – – och när han fick sitt huvud i främre han trodde, ja, jag har gjort nog.