bli paralyserad.

regeringen är intelligens rapport om användningen av kemiska vapen i syrien bevisar inte att bashar al – assad beställde den fruktansvärda attacken på den 21 augusti.fallet är stark när det gäller indicier som regimen inlett attacker.men efter irak wmd fiasko, kan detta inte vara tillräckligt för att övertyga många människor och regeringar att vidta åtgärder.

men om du tror att förhindra användning av kemiska vapen av den syriska regeringen är en nationell prioritering för förenta staterna, om assad själv beställde till spelar ingen roll.som ledare för syrien, assad är ansvarig för att se till att dessa hemska vapen inte används och att de förblir kontrollerad, även i tider av konflikten.så något skeptiska intelligens betänkande borde ändra fallet för militära åtgärder vidtas i syrien.

frågan är om något, inklusive militära angrepp kommer att avskräcka från abercrombie kids att använda (eller att assad hans krafter att använda) kemiska vapen i framtiden.det korta svaret är: ingen vet.om vi visste hur man avskräcka assad, dessa fruktansvärda attacker skulle aldrig ha hänt.president barack obama trodde att om en ”röda linjen” skulle hämma regimen.det var så svårt att abercrombie kids abercrombie kids strong>få förtroende för vår förmåga att påverka assad.

men obama – administrationen måste reagera kraftfullt.förenta staterna har en stark nationell säkerhet intresse av att förhindra varje användning av massförstörelsevapen som vem som helst.

inget land skulle lida mer strategiskt, från den omfattande spridning och utnyttjande som möjligt av sådana vapen än oss.efter att ha investerat generationer av politiska kapital för att inrätta en internationell norm mot användning av kemiska, biologiska, kärnvapen, amerika har ett ansvar, samt ett egenintresse i att tillämpa den standarden.alternativet skulle vara att godta en värld där sådana vapen används oftare.

hur komplex denna ekvation leder till möjliga militära angrepp är fortfarande oklar.strejken måste vara konstruerad för att skicka en stark signal – orsakar direkta smärta på honom och hans kontroll av staten.men med tanke på administrationen uppgav motvilja mot att förändra inbördeskriget, det måste göras på ett sätt som påverkade inte signifikant assad är kontrollen över sin militära.

intelligent rapport som offentliggjordes av regeringen visar att amerika kan identifiera de abercrombie kids enheter som utförde attacken. dessa är de som kan förekomma.som befälhavare på slagfältet direkt ansvariga är en taktik som användes i 2003 gulfkriget.

ingen bör underskatta hur skuggan av invasionen av irak tynger dem i administrationen.men presidenten får inte låta det förflutna paralysera honom.- ja, amerika är ord är inte värt det, till följd av president bushs åtgärder.storbritannien vägran att stödja en syrien angriper är bevis på det.men våra strategiska intressen när det gäller att förhindra kemiska vapen används fortfarande.