du är resväska

.varje nationell persontrafik kommer fortfarande att ha rätt att kontrollera en väska som väger upp till 50 kilo gratis.efter den 5 maj, men det kommer att kosta $25 (varje) för att kontrollera en andra påse som är om inte du har köpt ett återbetalas (och dyrare) biljett eller hålla premier status eller högre i flygbolagets körsträcka plus – program.det slutar inte där. lufttrafikföretaget ut andra förändringar av dess väskkontroll politik, men kärnpunkten är att snart mer du bär ju mer du betalar.

resande är ganska mycket upprörda över allt det här.några människor är optimistisk, och jag hoppas att den nya avgifter kommer att uppmuntra andra att packa lätt.- håll inte andan.) andra förutspår en kraftig ökning i antal och storlek av handbagage andra passagerare (det är alltid andra passagerare) kommer att försöka ta ombord dem.men de flesta svaren är i linje med ”kom igen” kommentar att parrot4 utstationerade: ”.jag älskar att flyga för bekvämlighet, men att ”bekvämlighetsflagg” börjar bli obekvämt.högre avgifter, högre priser, mer väntar mer avskrivningar osv. för en familj av 4, det är billigare att köra igen, inte ens på tre dollar per liter. ”

ingen väg ut?

om du inte gillar förenade nya väskkontroll politik, naturligtvis, du kan välja att flyga på ett annat flygbolag att inte ta ut en avgift för en extra väska.men experter som har studerat dessa saker säger räknas inte på det sätt som finns att tillgå för mycket längre.flygbolagen kommer att följa efter.

avgifter för kontroll av vä abercrombie kids skor är inget nytt.i själva verket skylla på den ökade bränslepriser, rabatt lufttrafikföretag anda airlines meddelade nyligen att dess avgifter för kollade poster har ökat från 5 till 10 dollar när reserverade online.passagerare som första begäran för att kontrollera bagage, när de anländer till flygplatsen nu kommer att tas ut 20 dollar per påse (från 10).(”ja, så packa ordentligt,” flygbolaget råder på sin webbplats.), och det sägs att skybus flygbolagen kommer nu tar $12 från 5 dollar för de första två väskor en passagerare checkar.(för flygbolaget är 50 dollar avgift för extra påsar över två förblir oförändrad.) alla nyheter är inte dåligt.andra kan inte gå hem för en dag utan en stoppad resväska.

sanningen är att de flesta av oss packa.jag är sällan kolla i väskan och ser mig packa lätt.men jag har ett underbart par byxor och snygga kjol, som jag har tagit över hela världen i min väska och aldrig haft.och även om jag är redo för vad som helst med mitt sortiment av resor prylar, jag är sällan använda dem.de bara följa med abercrombie kids .

men varför betala för att kontrollera en väska full med saker du inte behöver?före din nästa resa, ta en stund att läsa en av de många webbplatser, böcker eller tidskriftsartiklar att erbjuda med dricks.du kommer att lära dig ett trick eller två för att lätta på din börda, att skapa en resa garderob av blanda kläderna, och för att få dina saker härifrån till dit med färre rynkor.du kanske upptäcker att du kan lämna det an abercrombie kids dra resväska bakom och göra bra.

de flesta flygbolag begära att varje passagerare ombord med bara en väska som passar antingen under sätet framför er eller en bagagehyllan, plus en liten ”personligt”. vi har sett folk ombord på flygplan med mycket, mycket mer än så.och definitionen av ”personligt” blir sträckte sig långt.(”det här köket är min portfölj.”)

även om det inte skulle vara mycket väluppfostrad av mig att (officiellt) uppmuntra er att strunta i reglerna om flygbolaget, jag uppmanar er att kontrollera era flygbolagens webbplatser för acceptabelt mått för väskor försvinner din måttband och se om du kan lagligen ”storlek” din resväska.

ha det

om du inte kan lämna mer grejer hemma, du kan ta saker ur din väska och bära dem ombord.såvitt jag vet, även om det har förekommit fall av passagerare som sa att ha mer kläder innan de går ombord på ett flygplan, ingen har vägrats service för bär för mycket.

jag menar inte att du går ombord med din, resehårtork och har tre par byxor, men du kan bära din extra skor och flera lager kläder.det kan inte bara hjälpa dig att undvika att kontrollera att extra väska, det kan hjälpa dig att hålla dig frisk.temperaturen på flygplan kan variera lite och flyg platser, kuddar och filtar får inte rengöras regelbundet som du kanske tror.det är en bra idé att gå ombord på ett plan med långa byxor, tröjor, strumpor och stängda skor.och du bör definitivt ta med en tröja, jacka eller rock som inte bara kan hålla dig varm, men också att fördubbla som kudde eller filt.

skeppet –

ledsen, men ris abercrombie kids ken för din väska vilse i transit inte kommer att minska, bara för att du har betalat extra för att kolla väskan.posttjänsterna.det finns också ett växande antal företag, t.ex. bagage fri, bagage framåt, bagage – och andra som är specialiserade inom sjöfarten