håll utkik efter destruktiva besökare

för att citera en berömd filosof och baseball legend yogi berra: ”man kan iaktta mycket bara genom att titta på” juli är en perfekt tid att observera din landskap.värme – och svett kan få oss att sakta ner, men många insekter rev upp deras motorer i mitten av sommaren.

det är dags att ta en läsk och stirra på din där allt det gröna finns, särskilt i toppen av arborvitae, juniper och gran och vid varje bruna områden.om du tittar noga kan du se svajar förflyttn abercrombie kids ingar av bagw abercrombie kids orm larver med 1 / 2 till 1 cm lång, kon – formade väskor på svansen slutar.som larver äta och öka deras väskor blir allt större.de fortsätter att täcka påsar med bitar av bladen från det växt de ammar.

så länge som de fortfarande är i rörelse, insektsmedel som kan vara effektiva.när vi slog i mitten av augusti, eller så kommer de att sluta flytta, då hämtar väskorna på är din enda förvaltning alternativ.insekticid alternativ för bagworms omfatta btk, bacillus thuringiensis kurstaki, (som säljs som dipel, thuricide, säkrare larv mördare och andra), spinosad (som säljs som syftar till att bevara och vissa ferti abercrombie kids lomé produkter) eller cyflutrin (som säljs som en bayer produkter).läs och följ anvisningarna på etiketten.eftersom larver ofta börjar mata på toppen av träd, som måste nå toppen att tillhandahålla fullständig kontroll.

en vecka efter tillämpning av insektsmedel sprayer, upprepa din evergreen stirra teknik.alla larver matar fortfarande efter sprutning visa grön abercrombie kids a bladen på toppen av väskor, och deras larv huvuden fortfarande är synligt. därför en andra ansökan kan vara nödvändig.

timing är allt i kniv kastar och trädgårdsarbete, så det här är din vaktlista i juli.

avlägsna eventuella stillastående vatten för att undvika mygga avel.överväga blomkrukor, avlopp och fågelbad.use beslut om bindande klassificeringsbesked (bacillus thuringiensis israelensis), som säljs som en mygga doppar eller mygga preventer i regn, fat eller andra stående vatten.

det är ”rika” och ”fattiga” med japanska skalbaggar.vissa områden i den stat som har rapporterats som mycket få, medan nordvästra och centrala och norra betänkande höga siffror.om du är en av de ”lucky”, fortsätta att kontrollera japanska skalbaggar på rosor och många andra växter.samla in skalbaggar i morgon genom att skaka grenarna över burkar tvålvatten kan hjälpa till med små angrepp.insekticid sprayer, inklusive karbaryl (sevin), cyflutrin och permetrin, kan vara effektivt.fällor som kan leda till mer skada om de används i kraftigt angripna områden.

gräsmatta larver har också varit ojämn, så kanske du inte behöver för att behandla, såvida du inte har en historia av krubb problem.en vuxen kvinna skalbaggar föredrar om ägg i fuktig jord såsom det vattnas gräsmattor. därför unwatered gräs är mindre benägna att vara skadad.vissa produkter, såsom imidakloprid, säljs som meriter, och halofenozide, säljs som grubex, måste tillämpas i juli för att vara aktiva när larverna börja äta i augusti.

– scout för faller webworm bygga bo nära slutet av träd filialer.stång av angripna filialer eller användning btk produkter såsom dipel eller thuricide.

– scout för tomater hornworm för tomater och paprika.ta bort genom att välja.jag brukar bara ta bort löv de mumsar.sen använder jag min favorit mosa teknik.btk produkter såsom dipel också är effektiva, men inte lika underhållande.