– kul i solen för strö av ton i brighton och hove från argus

mike weatherley, parlamentsledamot för hove och portslade, har lagt fram ett antal skriftliga parlamentsfrågor som frågar vad ministrarna har gjort för att ta itu med strö problem.

samtidigt som jag välkomnar den lokala insatser för att plocka upp efter andra folk lathet (jag fasar för vad staten av våra besökare hem ser ut som)

det åligger brighton är besökare att sluta vara overksamma lata feta svin och hämta upp sin egen röra.

borta i bournemouth rådets har meddelat att street tjänster team kommer att jobba dygnet runt i ett försök att hålla staden prydligt.

fyra extra team kommer att arbeta i centrum, charminster och winton.det kommer att vara dubbelt så många bin samlingar och särskilt till grupper som inriktas på särskilda områden.stranden kommer att klaras upp hela natten och gatorna sopas och städade. ”vi har beach rangers manning stränderna och strö ut varje morgon och kväll, men vi vill att folk ska städa upp efter sig. ”

mer solenergi komprimering tunnor har ins abercrombie kids tallerats från resor utbyte till hästsko gemensamma som de kan ha me abercrombie kids r strö och text att rådet talar om för dem när de behöver det nog.

stuart bästa street tjänster manager, sa: ”den långvariga stavar av underbara vädret betyder lag upplever en ökad volym av avfall som de måste ta itu med.dessutom, med så många människor med grillfester och underhållande hemma, vår sopbilar fylls snabbare.

hur andra mer organiserat möten gör det med dubbelt så många besökare.

borta i bournemouth rådet abercrombie kids s har meddelat att street tjänster team kommer att jobba dygnet runt i ett försök att hålla staden prydligt.

fyra extra team kommer att arbeta i centrum, charminster och winton.det kommer att vara dubbelt så många bin samlingar och särskilt till grupper som inriktas på särskilda områden.stranden kommer att klaras upp hela natten och gatorna sopas och städade. ”vi har beach abercrombie kids rangers manning stränderna och strö ut varje morgon och kväll, men vi vill att folk ska städa upp efter sig. ”

mer solenergi komprimering tunnor har installerats från resor utbyte till hästsko gemensamma som de kan ha mer strö och text att rådet talar om för dem när de behöver det nog.

stuart bästa street tjänster manager, sa: ”den långvariga stavar av underbara vädret betyder lag upplever en ökad volym av avfall som de måste ta itu med.dessutom, med så många människor med grillfester och underhållande hemma, vår sopbilar fylls snabbare.

”vår personal som har arbetat oerhört hårt även i dessa varma temperaturer kan hålla gatorna rena och är fast beslutna att se till att staden är fortfarande ser sitt bästa för våra invånare och besökare”.