ljuset blöjväska

botten linethe ju ju vara lätta blöjväska är perfekt storlek med rätt mängd fickor.om bandet glider alltför lätt att göra det svårt att hålla på utan att bära mig över din kropp.det är ett byte av kläder, torkar, och några blöjor.den yttre sida abercrombie kids n har två små fickor på ena sidan och en större ficka å den andra.de små fickor är perfekt för nappflaskor, eller din personliga saker som en plånbok och mobil.

den inre torkar rent väld abercrombie kids igt lätt på grund av slick tyg.det är bra när det gäller barn bråkar som flaskan och blöja läckor.lita på mig, ingenting är elakare än en stinkande blöja väska.

bandet är utformade så att du kan välja att göra det.du kan göra det långa eller korta genom att knyta en rosett eller knut på någ abercrombie kids ot sätt du väljer att se det som två sko strängar.det lät bra, men min båge slog mig i öronen när jag sätter på den och den också halkade ner från min axel abercrombie kids ofta.du spänner fast den i din kropp, eftersom det är tillräckligt länge, men jag gillar inte att använda min blöja väskor på det sättet.