smart strategi i plastpåse förbud

– smart strategi i plastpåse förbud

återigen bör förbjuda den genomskinliga påse (ledare, nov. 1): jag stöder målet att förbjuda plastpåsar, men vi måste göra det på ett smartare sätt.vi kan helt enkelt inte förbjuda plastpåsar utan att också ta itu med de konsekvenser den politik som kommer att ha på kalifornien arbetstagare.att förbjuda plastpåsar, utan att uppmuntra en kalifornien som tillverkas och gröna alternativ, bara kommer att innebära en förlust av intäkter och arbetstillfällen.vi kan rädda miljön och skydda och övergång industrin arbetstillfällen genom att göra något som inte känns bra, men inte bra.

som någon som ser mig som en förkämpe för miljön, jag har länge stött en utfasning av engångsbruk plastpåsar och en övergång till återanvändbara väskor.under 2010, stödde jag församlingen bill 1998, som skulle ha genomfört en utfasning av engångsbruk plastpåsar.till skillnad från det nuvarande förslaget stöds av los angeles news group, senaten bill 405, detta lagförslag som språk och resurser för att stödja övergången till kalifornien arbetstillfällen till återanvändbara och återvunna väskor.

politik handlar om att hitta en balans mellan konkurrerande behov ofta.med tanke på de val, så kommer jag alltid att skjuta upp för att ta itu med de grundläggand abercrombie kids e ekonomiska behov, särskilt för dem som är mest marginaliserade.jag anser också att vi både kan ha en stark ekonomi och en hälsosam miljö.jag abercrombie kids har ett nära samarbete med kalifornien mot avfall, sponsor av lagstiftning för att fasa ut plastpåsar, att iscensätta en lösning som stöder arbetstagare och skyddar miljön.- har du stoppa barnomsorg till rimligt pris?har du och federala utgifterna?- har du lägre federala skuld?- fick du något för att du krävde?

inte en jävla sak.det här var ett vrak ända från början.den leddes av texas. ted cruz, som satte upp ännu ett maratontal mot hela och drivs av idaho ny kongressledamot raul labrador.nämn en sak som tea party har ur det här.

jag vill påminna kolleger liberalerna att vi intagit en fast hållning mot att stänga planned parenthood (åter), avskaffande av de avdelningar inom energi – och utbildning (åter), och stora nedskärningar i matkuponger och andra program nära mitt hjärta.det enda som högern fick en blåtira, en hemsk rykte, och siffrorna så låg att de var historiskt.

scott tudehope, etiwanda

kalifornien ledande på regeringen f abercrombie kids örfall

det räcker att guvernör brown och den demokratiska mandatperioden säljer ut kalifornien med 500 miljarder euro i långfristiga skulder för statliga pensioner och hälso – och sjukvård fördelar, däribland de 68 miljarder dollar för höghastighetståg sammanbrott och 50 miljarder euro i nya skatter.

i kombination med lagstiftande försök att försvaga eller eliminera de statliga konstitutionella rättigheter till väljaren initiativ, folkomröstningar och återkalla och staten en öppen inbjudan till budget med olagliga invandrare och brottslingar, kalifornien går i täten för frätande osäkerhet, ekonomisk abercrombie kids t kaos och konkurs.