var glad att det budnick är inte för dig.

ja, jag tror det. ”det är dags att ge de budnick priser på min favorit tvivelaktiga dem från tidigare år.

det här är den 23: e i den budnicks, döpt efter thomas s. budnick, en före detta massachusetts socialarbetare och interplanetariska pionjär.

budnick kom till min uppmärksamhet nästan ett kvarts sekel sedan när en tjallare sa att han skulle betala spokane county lämna in sin brytning krav på planeten mars.

– jag vet.även nu verkar disträ att tro.

men så var det.och min grupp till ameri abercrombie kids kas första marsianska gruvdrift. sätt honom i strålkastarljuset för en tid.ett år senare beslutade jag mig för att hedra budnick genom att göra honom namne (prototyp?)för en årlig bonus presentation.

vinnarna, som alltid har valt genom en vetenskaplig process av fantasi.detta innebär att vänta till sista minuten för att gå igenom ett år är värt det historier som jag klippte ut i tidningen och lagras i mappen.

visst, jag kan hantera budnicks i en modern, ren och datoriserade sätt.men detta lågteknologiskt, slarviga metod verkar mer vara så budnick själv skulle göra det.

så, mina vänner, jag ger dig 2010 budnick utmärkelser.

där dollar flöde som h2o

i en tid som präglas av bitter ekonomiska nyheter, spokane vattenverket spenderar några 40000 att offentliggöra sin årliga vattenkvaliteten rapport för första gången i en färg, eleganta kalender.

inte (10%).ing gå!!

spokane gör nationella nyheter när ”går inte” hand om passage signal på andra och valnöt plötsligt verkar ge fotgängare finger.

mr tandlossning säger tack

i en 4 2 omröstning, sandpoint stadsfullmäktige beslutar sig för att sluta att slåss i fluorid vattnets system.

en politiker som käftade

demokrat david r hus säte, klagar till spokane polisen om att bli misshandlade av mannen han bad om oralsex. ”jag förstår inte, ”fox uppges ha säger”.jag frågade snällt. ”

låt dem inte komma nära hanford

vägglössen rapporteras på östkusten, talesman för benton franklin county health department bekräftar.

största bröst är i tjänst

– dakota jewell är avstängd från riverside high school för bär ett ”jag (hjärta) tuttar!”armband till skolan för att stödja forskning om bröstcancer.administratöre abercrombie kids r så småningom berätta för 16 år gammal, han kan bära hans armband i s abercrombie kids kolan så länge han vänder ut och in.

så mycket för vägglus panik

en radioaktiv rabbit är fångade på hanford nukleära reservation, rapporter tri – city herald.

kilo koks får någon en booster

jerald. ”jerry” carlson, en försäkring agent och en framstående coeur d ‘alene high school – booster, erkänner att försöka ha ett kilo kokain i avsikt att leverera.

biljett $endast personal som räknas

kraschar och skador går upp på spokane korsningar var rött ljus kamerorna var installerade förmodligen för säkerhet.

livet är inget disney filmen

abercrombie kids tulpaner är slet ut fyra av de sex ägg saknas och fjädrar finns utspridd över blomkruka som var hem till mamma du är näste utanför lincoln – byggnaden i centrum i spokane. ”något hemskt hände.! ”rapporter gary grissom, lånehandläggare som hade övervakat boet.