var snäll mot dig själv leva längre

professor nicolas rohleder upptäckte efter att 41 deltagarna grad hur mycket de överenskomna med uttalanden som, ”jag är ogillande och dömande om mitt eget fel och brister,” eller ”jag försöker vara förstående och patienten mot delar av min personlighet som jag inte gillar.”

deltagarna då genomgått två stresstester i två dagar och forsk abercrombie kids arna uppmätta halten av interleukin 6 (il – 6), inflammatorisk agent i samband med stress.

den första dagen, de fann att de deltagare som var mer en medkännande hade lägre nivåer av inflammatoriska agent.

hur det är att vara mer själv. ”

dr sophie henshaw, klinisk psykolog och expert på mobbning på arbetsplatsen är en stor förespråkare för vårt medlidande.

”saker som tvivel och beskyllningar inte tjänar andra syften än att sänka ditt humör och sänka din energi och skapa inre kaos”, sa hon.

dr henshaw sa att det är frestande att försöka använda positiva påståenden att vända den röst, men de funkar inte.

”om du inte tror på det, den del av dig som inte tror att det kommer att ropa tillbaka högre”, sa hon.

i stället, dr henshaw sa att människor som har en negativ inre abercrombie kids röst måste öva ifrågasätter sanning för deras uttalanden.

”i stället för att göra uttalanden som” jag är värdelös, och göra det till en fråga, såsom ”är jag värdelös?”hon sa.

”som abercrombie kids öppnar möjligheten för kreativitet.du kanske inser, ”jag ofta säger till mig själv att jag är värdelös utan den andra dagen min vän berättade hur mycket hon bryr sig om mig.”verkligheten är att ingen är värdelösa per se.det är viktigt att vara abercrombie kids realistiska om dig själv. ”

dr henshaw sa när du börjar att bli mer självständig medkännande, du får mer inre frid och lita på dig själv.

”när du är i verkligheten och inte att ge dig en hård tid, din intuition ökar och blir mer lyhörd och insiktsfullt om dina egna villkor, och det andra,” sa hon.