vara med mig.

och karantän var inte så länge som det verkade.klar från q z i min fuskare shouche och jag är nästan klar!. (:

och dan är ppu och att hon skulle gifta sig med en ppu.psst.varför pualu ubin av alla ställen?

karantän var kul.(: tänk om vi skrek räka på ledamoten vid dörren.psst.jag tror att jag borde ha kokade mina räkor i vattenbadet.

studera efter det i skolan med glädje och kul.(-)

om ss – frågor.och sen studerade k abercrombie kids inesiska.ursprung för den fysiska geog kt.det är en riktigt bra där ute.en o – nivå åtskillnad i geog.ooh.vår avdelning.

och efter det, när vi var så oerhört tömt redan vi gick för att titta på kokböcker.som vi alltid gör.titta på alla dessa playdough ser kakor.och choklad!! och pasta.och det gör mig väldigt glad.för när jag håller boken, jag kan inte låta bli att le (ens för mig själv.det gör mig glad.konstigt.

jag tror att jag sa detta sista år. men det kommer att hända i år.joy och jag ska baka en mudpie för clara.en choklad.- ja.vi ska försöka.om vi inte tar med henne till nydc.(jag gillar den här mudpie känns väldigt mycket.innerhappiness.
abercrombie kids

3days till olevels.jag känner mig inte o nivå, typ.

– sims schoool!vi kommer att gå och tjäna kommissionens frm företag sim.jag vill att min kil abercrombie kids le ska ha feta kinder.och vi kommer att kalla honom först.kort för hamster.yesyes.vi kan kalla henne ppu.och kalla huset po.och min son har de kommer att kallas ppu.lustigt!! ändå.jag ska stjäla ditt pass så ohno.kan inte gå abercrombie kids till: aust längre.fast i singapore.älskar.

två val.rahs.det har aldrig varit så svårt att göra ett val.det ena eller det andra.jag trodde att jag var fast på det.men det kom upp.och det får mig att tänka på det.

suck.två suck fyllda dagar i rad.tmr kommer att vara en gråtande.suck.gråter dag motsvarar 3 suck dagar.så jag har haft 5 suck dagar i rad.yesyes.

val, val.vissa tror att jag är glad att jag har två val.hur.det ena eller det andra.hur ska jag välja?kml kommer inte ut ikväll.(-) – hemskt.jag kommer att gå och rösta för taufik nu.bara i fall att.psst.enkelt.

jag är en gnällig tjej.yesyes.jag gnäller mycket när jag är i en gnällig humör.var försiktig och håll dig undan om du inte gillar gnälliga, flickor.sen igen.vem gillar gnälliga, flickor.inte mig.- wunderful.surar.

debs: david yeo för mig.ah.jag kommer att sakna våra samtal under kinesisk läxa bryr sig inte om wanglj gäng!- konstigt.kinesiska lärdomar har varit den bästa med dig och huiling.intermodal lastenhet + + + och ja.disneygames sträckte min disney gräns.:)

huiling: blogg adress?? ah.jag ska bränna videor vi tog yest till en cd till dig.nej om film.ordförande, 7dollars.yesyes.hahah. (. jag hoppas att vi hamnar i samma jc.jag ändrar inte mitt val.älskar (: