vara säkerhetskontrollanter hoppas att de är bra nog för regeringens arbete

den pajer var abercrombie kids en flygande familj.far dwayne brukade arbeta för ett flygbolag, och sedan födseln hans barn har rest mycket.- dwayne vaniljsås och hans son – 23, vill arbeta på flygplatsen.så de kom till jobbet rättvist i bloomington tillämpas.

brent vaniljpaj för närvarande fungerar i ett lager.han gillar jäktet flygplatsen och att arbeta med människor, så ett jobb som en federal flygplats säkerhetskontrollanten verkade vara en bra plats.

dwayne vaniljkräm pensionerad i januari från ett jobb med ett flygbolag.han missade arbetar på flygplatsen, men han tror också att han skulle göra ett viktigt arbete som en federal dem genom att garantera säkerheten i luften. ”för mig är det ett jobb som måste göras ”, säger han.”och jag vet att jag skulle ha ett abercrombie kids sånt jobb. jag har varit med om det här förut. ”

leo n abercrombie kids eidorf, 82, inte jobba, men han vill inte sitta på hans pension.så han gick jobbet rätt att hitta ett jobb att hålla honom upptagen.

det håller mig yngre, och jag uppskattar det, och jag måste upp och jobba i stället för att ligga i sängen.och det ger mig lite extra, ”sa han.

den pajer och nie abercrombie kids dorf om anlitade, kommer att vara tre av de 1 000 eller så federala anställda som kommer att sköta säkerhetskontrollerna på twin cities flygplats.

de arbetstillfällen som är ett resultat av en kongressens beslut i november förra året, vilket gjorde att den regering som ansvarar för säkerheten på flygplatserna som börjar den 19 november.

ken kasprisin, federala säkerhets chef för twin cities flygplats, säger att han har två mål. ”- vi ska säkra himmel över amerika ”kasprisin säger”.vi kommer inte att tillåta något att gå igenom den här flygplatsen som kommer att vara ett hot mot landet.den andra är att vi kommer att fokusera på kundservice för att se till att vi behandlar folk med värdighet och respekt som vi underlätta så mycket som möjligt, utan att äventyra säkerheten aspekter ”, säger han.

regeringen tog kontroll av flygplatsens efter september 11 delvis på grund av den oro som flygbolagen koncentrerade sig mindre på säkerhet och mer på att passagerare till deras portar så snabbt som möjligt.

kasprisin säger att han tror att den federala system kommer att vara en stor förbättring.men han säger att det inte är hans avsikt att göra säkerheten så hårt att passagerare inte vill flyga för besväret.

”vi kan låsa ner det här stället, se till att det är 100% screening,” kasprisin säger ”.men vi kommer att förstöra airlines.det måste vara en bra balans, och vi jobbar på det. ”

arbete som en flygplats säkerhetskontrollanten kan vara något längre.

arbetstagare måste se x – ray övervakar noga att kontrollera handbagage och last.de måste också kontrollera bagage med handen.och de måste kämpa med otålig passagerare.och medan de har bättre betalt än säkerhetskontrollanter har med flygbolagen, det är inte otroligt, alltifrån 23.000 dollar och 35 000 dollar plus förmåner.

den nya federala säkerhetskontrollanten ståndpunkter kommer att mildra några av de tusentals från minnesota som har förlorat sina jobb under de senaste månaderna när ekonomin hackade.

pat griffin nyligen förlorat sitt jobb på imation, en st. paul baserad teknik företag.nu är hon söker arbete som icke, delvis för att hitta ett arbete, men också för att hon gillar tanken på att tjäna landet.