vara tacksam för rafael benitez

en massa liverpool fans har skyllt på rafael benitez, klubben manager, för att inte ha vunnit tillräckligt bestick i de senaste fem säsonger.

i lördags förlust för sunderland var klubben fjärde förlust och sista droppen för dem.nu, fansen har varit ute efter honom och ber om en förändring av manage abercrombie kids r.de känner inte har levererat benitez och den tid han hittade ett jobb någon annanstans.de skyller på hans team urval, taktik och verksamhet i överföringen marknaden för liverpool ligger under 7 poäng efter ledare manchester united i tabell abercrombie kids .

vad som är intressant är att för bara några veckor sedan, cesare prandelli f.d. fotbollsspelare och den nuvarande fotbollstränare av aluminiumfolie för vidare förädling fiorentina, lovordade ben den italienska cesare abercrombie kids sa benitez var hans ”modell” för ”som han organiserar laget och omklädningsrum.”

liverpool fans med la sin söndag punkterar, sparkande och knifing alla bollar i staden utan mycket befrielse från smärtan av förlust.de verkar ha bestämt sig för att det faktiskt är definitivt rafa benitez vem som bär skulden för dåliga resultat.nu är chelsea fan, och efter att ha upplevt smärtan av förlust av mig på lördag, jag vet hur ont det gör och hur lätt det är att begära en ersättning av chefen.här är några av de saker som jag tror att vi bör överväga innan vi ber om rafael benitez att packa sina väskor.

1.förlusten vid sunderlands var mycket otur.jag säger inte att liverpool var mycket bra, men det kan också beaktas att det bara var ett mål i matchen (av en badboll).

2.förra året rafael benitez liverpool förlorat färre spel än premier league mästare manchester united.dödade de andra på listan (kallar mig dum, men det låter som en fruktansvärt dåligt resultat för mig.

3.rafael benitez, i hans första säsong på klubben i 2005 kommer champions league – med en mycket vanlig lag.bara för att sätta det i perspektiv, chelsea har vunnit trots med superstjärnor på lag och byta förvaltare oftare än cristiano ronaldo kräver ett straff.

4.rafael benitez kommer med en fantastisk meritlista.han vann de la liga med mestalla i allra första säsong.klubben hade vunnit ligan i 30 år och han vann även uefa – cupen med dem.jag tror att fem år är nog för liverpool fans att gråta torka.se, hur lång ti abercrombie kids d det tog för sir alex att vinna bestick för manchester united – och föreställ dig hur det kunde ha blivit, hade förvaltning på manchester united plundrat sir alex i de tidiga åren (suck.om det hade hänt sedan chelsea skulle ha svept i och undertecknades honom).jag skulle ha dansat, choklad har växt på träd och i den perfekta världen hade vi levde lyckliga i alla sina dagar.