vara tyken chic och unik

ny panel förpackningar och begränsade särskilda erbjudandet

du är verkligen en individ, men kan du inte vara avgörande, så vi har skapat fyra newpanel packsof tre olika än samordnande paneler för att välja en ny ser lättare.de nya möjligheter som omfattar ali, hopp och rosie, emily, kimberley och zuri, jackie, kimberley och trixie. andjanelle, rosie och trixie.

vi har också en mycket speciell våren erbjudande till 30 april.för everybagyou köpa (handväska, lunch bagoripad ärm) du kommer att få akianapanel helt gratis.inget behov av en kupong kod, lägger väskan i val till din vagn och panelen automatiskt kommer att läggas till.njut av det.

våra tio favorit våren trender för flickor 2014

inget känns bättre om kylan än tanke abercrombie kids n att våren faktiskt abercrombie kids kommer att vara här snart.innan du vet det, är det dags att damma av din varma vädret kläder och ta reda på vad saker som du behöver hålla dig uppdaterad med de nuvarande trenderna.då kan du gå och shoppa!

jag har kollat på internet som tittar på banan visar och behandlingen trend rapporter och minskat all information till mina tio bästa favorit trender för flickor och barn.njut av det.

– nu är det inte dags att dra sig undan från matchande matchande.en trend rapport sammanfattas i våras att ta tillbaka cher stil från borta med matchande fastställs.hur kul.vem kan glömma henne gul rutig kjol kostym?som tur är alla våra bagswith utbytbara paneler göra samordnande din handväska med er ett snäpp.

pastellkritor stora färg för säsongen är kritor.persikor, rosa, häftigt blues och minttabletter.väldigt söt och feminin.våra föreslagna fb panelen att bära är liljan i vitt eller gult.

hur ska ha kritor i våras

metalliskt guld, silver och brons är inte bara för de olympiska spelen.du kommer att se metall på kläder, skor och handväskor.vårt förslag om hur man bär det metalliska tendens till våren i dina tillbehör?med trixie panel i guld eller silver.

flickor, birdie väska med guld trixie

neon kan det vara svårt att föreställa sig neon som dämpade men theneon trend som ni kommer att se i vår 2014 är lite mer is än tidigare.vi föreslår att den bolagsskattelagen på din denim handväska att uttrycka dig själv medan jag har skoj med neonljus trend.

hur har neonljus under våren 2014

paljetter utsmyckningar i kläder och tillbehör är namnet på spelet.paillettes täcka kläder, eller bara en sekinen beklädnad eller ens besmyckad krås.vårt förslag för att denna trend är chic kimberley panel med linjära paljetter.

kimberley panel gör med paljetter i våras lätt!

lagrad uttalande halsband köpa ett vackert uttalande ha abercrombie kids lsband (eller två) och kombinera det med din favorit enkel – eller brädad blus.- smart och tjock!claire har ett stort urval.

tryckta shorts kommer ni att se tryckta shorts våren och sommaren!mönstren vill du försöka är blommigt, stripes, grafik och denim.vi såg några stora möjligheter på nordstrom.

grafiskt mönster uppdaterade fleråriga färg ränder och prickar är bara ett par sätt ser du grafiskt mönster.och du ser dem överallt från kläder till skor.den liz är hur vi skulle bryta din handväska på att göra ett uttalande.

liz flera färger randiga handväska

men det kommer alla sorters blommor fingeravtryck där ute.tropi abercrombie kids ska blommar, men med en vattenfärger eller illustration må, blommor i utbroderande, retro blommor fingeravtryck, trädgården blommar. foto verkliga fingeravtryck och även men / djurtryck mix.vårt förslag till hur man kör botaniskt trend?med kiana panel av på en flygande stöttepelare flickor väska.

birdie väska och kiana panel floral tendens till våren 2014

laceless skor varje flicka älskar skor.och alla flickor älskar att vara bekväm.så vad alla flickor älskar ännu mer är att vara bekväm i super söta skor.mode gudar har lyssnat och gett oss några av de sötaste skor till dig.och våra alternativ är stort kan du gå med ”eller så kan du gå med tryckta gympaskor.

5 sätt att shoppa lite din skoluniform på våren 2014

jag bor i en stad med tre privata skolor och alla bär uniform så jag känner till barnen och kämpar i uniform.nu skoluniformen är en klassisk stil (fråga britney), men det är svårt att behålla din individualitet när du ser är – uniform.jag satte ihop de bästa mellan tillbehör till våren 2014 så att du kan hålla din personliga stil unika och uppdateras.

den bästa delen av flygande stöttepelare handväska – systemet är att du inte behöver spendera mycket att uppdatera din handväska.det finns flera trendig alternativ som att ta din favorit:

headwear är stor i våras, men inte bara i hattar.du kommer att se mycket retro huvuddukar, gingham pannband och botaniska pannband.när det gäller hattar, kamouflage är stor och halm hattar kommer att synas.

skor styles blir tennisskor (tror att konversera tryckta och laceless), mary.